Welkom op de WEBSHOP van De Stille Kracht.

De webshop is ontstaan vanuit mijn werk in mijn praktijk waar ik cursussen, workshops en behandelingen geef, voor meer informatie kijk op www.de-stille-kracht.be

Op de website vind je ook meer uitleg over de werking van de edelstenen.

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan knuffelstenen, gezondheidshangers, armbandjes, enz. Ben je op zoek naar een bepaalde steen die je niet in ons assortiment terugvindt, neem dan gerust contact op, ik zal dan proberen die steen voor je te vinden.

Groetjes

Hilde


Geleverde stenen kunnen qua kleur en vorm afwijken van de stenen op de foto van de website.

Alle prijzen zijn per stuk.

De verzendingskosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Afhalen is mogelijk na afspraak.  

 

[WEBSHOP_SLIDESHOW1]


Home
Webshop
Info
Contact
Mijn account